sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Oi ihana helmikuu!

Sieltä se vaan helmikuu tulla tupsahti, kyllä sitä muutaman kerran kaipasikin;) Yllättävän tuskattomasti kuukausi ilman herkkuja ja alkoholia meni, kolmas viikko oli varmastikin se vaikein. Tulin silloin alkuviikosta kipeäksi ja silloinhan juuri pitäisi voida vähän hemmotella itseään. Mitä on flunssailu ilman Candy Kingejä?

Muutamana viikonloppuna olisin myös mieluusti ottanut päivällisen kanssa lasillisen viiniä. Varsinkin, jos laittoi jotain vähän parempaa ruokaa. Eilen palkitsinkin itseni Ulverin keikalla Savoyssa ja hampurilaisella sekä kaljalla Königissä. Taisi siinä myös lasillinen skumppaa livahtaa illan aikana. Pieni jälkitauti kuitenkin hillitsi sen verran iltaa, että lopulta nukkumaan tuli mentyä varsin aikaisin.

Ensimmäisenä kupista lähti Susupala ja punainen laku;)

Tänään oli sitten ohjelmassa toisenlaisia herkkuja. Täytyy kyllä myöntää, että kuukauden odotuksen jälkeen Candyt eivät enää maistuneetkaan niin hyviltä. Outoa! Ehkä tätä kannattaisi käyttää hyväkseen ja vähentää herkkujen syöntiä jatkossakin?

Nyt on sekin lakko siis ohitse ja kunnialla suoritettu. Nyt voisi koettaa olla hetken ilman lakkoilua ja vaan nauttia kaikkea kohtuudella:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!