Kaksplus.fi

maanantai 17. helmikuuta 2014

Kodin Grand Opening

Pidimme viime lauantaina uuden kodin Grand Openingin eli tuttavallisemmin tuparit.  Aivan loistava ilta! Vieraita oli vajaa viisitoista, mutta he tulivat liukuen viiden ja kahdeksan välissä, jolloin ensimmäiset tekivät jo lähtöä viimeisten tullessa. Mahduttiin näin hyvin asuntoon ja vieraiden kanssa ehti myös seurustelemaan paremmin, kun kaikki eivät rysähtäneet kerralla.
 



Tarjolla oli bruchetoita neljällä erilaisella täytteellä; chorizo-mozarella-basilika, tomaatti-sipuli-korianteri, artisokansydän-parmesaani sekä ilmakuivattu kinkku-hunajameloni. Lisäksi dipattavaksi kurkkua, tomaattia ja ruissipsejä. Dippinä oli perus kermaviilidipin lisäksi itsetehtyä guacamolea, tahnaa aurinkokuivattusta tomaatista ja hummusta.

Jälkkärinä aussilaista herkkkua eli rocky roadia. Sulatetaan sulkaata ja pilkotaan sekaan esim. kuivattuja hedelmiä, vaahtokarkkeja ja pähkinöitä. Nam!






 



4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi<3