lauantai 30. tammikuuta 2016

Eroahdistusta

Meidän neiti on ollut kuluneen viikon normaalia suuremmassa määrin äidin tyttö. Suurin osa valveillaoloajasta olisi mukava viettää äidin lähellä, mielellään sylissä. Isikin on ihan ok, mutta esimerkiksi nukuttamisessa hän ei enää passaa.


Sylittelyn lisäksi tytön kiinnostus tissittelyyn on lisääntynyt hurjasti. Tissillä viihdytään lähiaikoja useammin ja pitkiäkin aikoja. Ei sillä, että olisi nälkä, mutta tankatakseen läheisyyttä. Tissittelyn lomassa näprätään nänniä ja haetaan sanoja "äiti, tissi". Sitten naurattaa. On se vaan niin kiva paikka!

Hellyydenosoitukset ovat lisääntyneet roimasti. Pusuja tulee useita kymmeniä päivittäin. Haleja annetaan sylissä usein. Onhan se varsin suloista. Äitillä on vaan ollut hieman hankala touhuta mitään omia juttujaan kaiken halailun ja tissittelyn välissä;)

Päivän levottomuus heijastuu myös nukkumiseen. Yöunet ovat olleet varsin katkonaisia ja levottomia. Alkuillasta lähtien herätään varsin usein. Päivällä sitten saatetaan paikata katkonaista yötä nukkumalla hieman pidemmät päikkärit. Toisaalta välillä on saattanut jäädä iltapäiväpäikkärit kokonaan nukkumatta.

Analysoisin, että pienen päätä sekoittaa nyt eroahdistus. Lisäksi rytmejä sekottanee vielä pulskan viikon takainen matka. Kohteessa oli kello kolme tuntia jäljessä. Siellä kaveri ehti viikossa siirtyä noin tunnin-kaksi taaksepäin, mikä varmaan vielä näkyy myöhäisempänä aamuheräämisenä. Matkalla oli myös iso porukka koko ajan ympärillä. Näiden kaikkien katoaminen saattaa hämmentää kaveria. Nytkö pitäisi taas pärjätä äidin kanssa päivät kaksin?

Tähän yhtälöön voinee vielä lisätä ensimmäisten hampaiden noususäryt ja kävelemisen opettelu. Eipä ihme, jos vähän hämmentää. Eiköhän se siitä pikkuhiljaa taas tasaannu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!