sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Valmista tuli!

Nyt alkaa kotona näyttää jo ihan kodilta ja suurin osa omista tavaroistakin on löytänyt oman paikkansa. On se jännä, miten parissa kuukaudessa jotenkin ehtii unohtaa, mitä kaikkea omistaakaan. Laatikoita purkaessa oli vähän samanlainen olo, kun palatessa pidemmältä matkalta esim. vaihdosta. Omat tavarat kaapeissa saavat muutenkin asunnon tuntumaan paljon enemmän kodilta. Sitä ennen se oli ehkä enemmän remonttikohde ja projekti, nyt siitä tuli enemmän se oma kolo.

 Alla tunnelmakuvia keittiöstä. Olen vähän pimittänyt näitä, sillä olen odottanut, että saisimme kodin ihan valmiiksi. Eilen saatiin lamppujen johdot piiloon ja sokkelit paikoilleen, joten nyt alkaisi näkyvimmät hommat olla tehty. Pientä hienosäätöä on vielä tiedossa, mutta niitä ehtii tehdä hiljakseen:).


Yläkaapittomaan välitilaan on tarkoitus viritellä jonkinlainen yrttitarha sekä jonkinlainen hylly koristeille.Hormista tuli hauska osa keittiön sisustusta, kun maalasimme sen liitutaulumaalilla. Nyt taululla on meidän remontin to do -lista. Pari kohtaa on vielä vetämättä yli;)Keittiöstä löytyy vielä oikealta reunalta yksi kolo, johon on tarkoitus sijoittaa pyykinpesukone. Tämä on vielä hankintalistalla. Likaiset pyykit saa kätevästi vieressä oleviin laatikoihin piiloon ja myös valmiiksi lajitelluksi.Saareke kaipaa vielä kahta baarijakkaraa kaveriksi. Muuten on aika tyylikäs ilmestys vai mitä?Ihana muhkea kaasulieteni. Olen äärimmäisen tyytyväinen tähän. Näyttää vielä paremmalta ja näyttävämmältä kuin liikkeessä:)
Ja vielä pieni kurkkaus olohuoneen puolella ja ihanaan tapettiin. Laitan olohuoneesta lisää kuvia sitten, kun sohva ja verhot ovat paikallaan.4 kommenttia:

 1. Hienon näköistä! Olohuoneen hyllystä pilkistä tutun näköinen salkku;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Salkut pääsivät kunniapaikalle<3

   Poista
 2. Kyllä näyttää tosi hyvältä! Oikein onnistunut lopputulos, ihan tekisi mieli hurauttaa paikan päälle katsomaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!