perjantai 29. kesäkuuta 2018

Kaksplussan kesäpartyt - Perhettä paossa pakohuoneessa

Vietimme pari viikkoa sitten Kaksplussan verkoston bloggaajakollegoiden kanssa ihanan iltapäivän ja illan. Mukavaa yhdessäoloa ja mielenkiintoista ohjelmaa. Minulle päivä sattui mitä parhaimpaan aikaan. Olin juuri edellisenä päivänä saanut koulusta päättötodistuksen, joten pääsin samalla juhlistamaan puolentoista vuoden mittaista uurastustani ylemmässä journalismin koulutusohjelmassa. Nyt olen virallisesti medianomi (yamk)!
Ohjelma alkoi rennosti kuulumisien vaihdolla. Olimme saaneet kokoustilan käyttöön Game Over Escape Roomista. Tarjolla oli pientä naposteltavaa ja virvokkeita. Olipa mukavaa nähdä bloggaajakollegoita kasvotusten. Muutamien kanssa olemme nähneet aiemminkin, mutta joukossa oli myös useita uusia kasvoja. Hauskaa yhdistää ihmisiä mielessä kehittyneeseen kuvaan blogista. Kaikki olivat jo jollain tasolla tuttuja!
Ohjelmassa ensimmäisenä oli pakopeli jossain Game Overin kuudesta erilaisesta pakohuoneesta. Olen haaveillut pakopelin kokeilusta jo pari vuotta, joten olin ihan innoissani mukana!  Lähdin kokeilemaan Lapin Lumilinna -huonetta. Se vaikutti mielenkiintoiselta, muttei liian painostavalta. Klassinen Saw-elokuvaan pohjautuva huone tuntui liian ahdistavalta vaihtoehdolta. Meidän ryhmässä oli viisi henkilöä. Peliä pelataan 2-6 hengen ryhmissä. Kuuden hengen ryhmä on jo varsin suuri. Tuntuisi, että 3-4 olisi ihanteellisin ryhmän koko. Kaikki pääsevät parhaiten osallistumaan. Tunti täyttyi  nopeasti ja lopulta meillä jäi pari tehtävää suorittamatta aikarajan tultua täyteen. Tehtävien suorittaminen oli tosi mukavaa. Olen jo kovasti suunnittelemassa uutta kertaa. Jos silloin pääsisi huoneesta pakoon saakka!
Pelaamisen jälkeen huone täyttyi hetkeksi iloisesta rupattelusta. Jokaisella oli kovasti kommentoitavaa omasta kokemuksesta. Syntyi monia ideoita, miten seuraavan kerran voi toimia nopeammin ja paremmin. Pian meille jo esiteltiinkin POP&co-vaatemerkin kevään ja syksyn mallistoa. Kevään mallistossa on herkkuja tytöille, mutta syksyn tarjonnassa on vaatteita sekä tytöille että pojille. Vaatteissa on käytetty tosi ihania materiaaleja! Kevään malliston farkkuhenkiset shortsit olivat tosi kepeät ja hengittävät. Varmasti mukavat päällä helteillä. Talven mallistosta jäin haaveilemaan Maiskikselle ihanaa merinovillaista villapaitaa ja Pigelsille velourvaatteita.

Ennen rennomman rupattelun alkamista arvottiin vielä Vimman tunika, spasetti sekä Aarni Woodin huikea rannekello. Aarnin tuotteissa käytetään suomalaisia puumateriaaleja kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa sekä tervaleppää. Osassa malleista löytyy suomalaisen hirven nahasta tehdyt rannekkeet.Mukaan saimme ison goodie bagin täynnä mielenkiintoisia tavaroita. Muumi-uimalelut tulivat meille heti käyttöön. Maiskis rakastaa palloja ja pallo, jossa on Muumien kuvia oli kaksin verroin mielenkiintoinen. Olin itse erityisen innostunut mukana olleesta Bangerheadin kuivashampoosta. Palaan kuukauden päästä töihin ja tämän jälkeen tuote tullee olemaan kovassa käytössä!

Iloinen ilta jatkui Game Overin kokoustilasta vielä alakerran baariin ja tanssilattialle. Jälkikäteen voin hymyssä suin muistella päivää ja odottaa seuraavaa tapaamista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!