tiistai 14. tammikuuta 2014

Uudenvuodenlupauksia

Ohhoh, että alkuvuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Mukavaa, kun koti alkaa olla aikalailla valmis, niin voi keskittyä kaikkeen muuhun mukavaan. Tuntuukin, että kalenteri on täyttynyt lähiviikkoina vaikka minkälaisesta tekemisestä. Kalentereita täyttää myöskin tyypillinen vuodenvaihteen liikuntabuusti. Jospa tämä liikuntainto pysyisi päällä kesän korvalle saakka tänä vuonna;)

Sain pidettyä syksyllä asettamani vaatelakon loppuun asti, hurrei! Muutama tiukka paikka matkan varrella oli, mutta selvisin näistäkin tilanteista - jos ei muuten, niin laittamalla silmät kiinni;) Hyökkäsin kyllä heti ensimmäisenä mahdollisena päivänä joulun jälkeen shoppailemaan ja purkamaan syksyn vajareita.

Yllättävän vähillä ostoksilla kuitenkin selvisin. Tuntuu, että olin sulkenut koko asian niin totaalisesti mielestäni, että minulle iski kaupoissa aivan outo tunne, mitäs sitä oikein nyt tulisi ostaa? Kokeilin joitakin tuotteita, mutta keksin aina syyn, miksi en niitä tarvitse. Minun pitikin orientoida itseäni lukemalla uusinta Elleä ja googlettelemalla ensi kevään ja kesän muotisuuntauksia. Tämä selkeästi auttoi, sillä sen jälkeen alesta löytyikin jotain:)

Keksin myös (todella omaperäisen) uudenvuodenlupauksen vanhan tilalle. Olen nyt ensimmäistä kertaa tammikuun herkkulakossa. Sisällytän tähän kaikki karkit, suklaat, leivonnaiset ja alkoholin. Jos kamala makeanhimo iskee, niin voin ostaa kuivattuja (sokeroimattomia) tai tuoreita hedelmiä. Myös tölkillinen limpparia sallittakoon. Jännittävyyksiä, pitääpä seurata, miten keho tähän reagoi. Josko se askel lentäisi vielä paremmin lenkkipolulla?

Kuva: Pirkka

Kohta on puolet kokeilusta mennyt ja vielä ei ole ollut suurempia houkutuksia lakon purkamiseen. Suurin kiusaus oli varmastikin viime perjantaina, kun kävin katsomassa leffassa Hobitin. Olin suunnitellut ostavani sinne naposteltavaksi kuivattuja hedelmiä. Punnitse ja säästä oli kuitenkin mennyt kiinni jo kahdeksalta, joten jouduin turvautumaan K-Marketin tarjontaan. Siellä melkeinpä kaikissa tuotteissa on mukana lisättyä sokeria. Lopulta päädyin rusina-maapähkinäsekoitukseen, joka oli kyllä ihan toimiva snack. 150 gramman pussissa oli yllin kyllin popsittavaa kahdelle, on tuollainen sen verran tuhdimpaa evästä kuin karkit.

Kaunista pakkaspäivän jatkoa, nyt kannattaa nauttia ihanan huurteisista ja valoisista maisemista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!