maanantai 2. joulukuuta 2013

Turkuilemassa

Piipahdimme mieheni kanssa viime viikonloppuna yhden yön verran Turussa, ennen kuin jatkoimme matkaamme sunnuntaina iltapäivästä Rymättylään. Olemme olleet viime viikot vähän hötkyinä, sillä emme ole remontin vuoksi ehtineet käymään syksyn aikana missään kauempana. Näin maanantaina voin todeta, että kyllä tuollainenkin parin päivän reissu virkistää mieltä ja kehoa:)

Haluan kertoa teille pari tärppiä Turusta, sillä olimme erittäin viehtyneitä näihin paikkoihin. Kävimme päivällisellä ravintola Karu Izakayassa, joka oli aivan mahtava paikka! Ravintola tarjoaa modernia japanilaista ruokaa. A'la carte -lista on todella kattava ja monipuolinen. Paikan ideana on, että seurue tilaa yhdessä haluamansa määrän tarjoiluja ja jakaa ne sitten keskenään. Tälläinen tyyli on minusta todella mukava, varsinkin kun lista on pullollaan uusia ja ihanan kuuloisia ruokia. Pääsee maistamaan monenlaista uutta hyvää.


Mieleeni jäi varsinkin sushirulla, joka oli täytetty uppopaistetuilla tiikeriravunpyrstöillä sekä kuvassa oleva pintapaistettu naudan marmorifilee. Aivan ihanat maut. En ole kauhean ihastunut perussushirulliin, mutta näissä oli todella makua ja aromeja. Yrttejä oli käytetty mukavasti hyödyksi. Ruoan kruunasi choco-jälkiruoka, jossa oli paria eri suklaata sekä kookosta. Mieheni ei useimmiten oli suuri kookosfani, mutta tässä annoksessa kookos oli paistettu, mikä toimi loistavasti. Kannattaa piipahtaa, jos ravintola osuu matkan varrelle.

Maittavan päivällisen jälkeen kävimme vielä Viinille baarissa nauttimassa jälkiruokaviinit. Paikka oli niin miellyttävä, että intouduimme ottamaan myös lasilliset paikan kuukauden punaviiniä. Ja onneksi näin, viini oli erittäin pehmeää ja herkullista. Palvelu paikassa oli aivan erikoisen hyvää mm. myyjät kiersivät baarissa täyttämässä vesilaseja. Täältä uskaltaisi tilata listalta mitä tahansa viiniä ja tarjolle tuotaisiin varmastikin jotain hyvää. Todella mukava lopetus illalle, kiitokset Turku<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!