tiistai 13. lokakuuta 2015

Pikku P ja Kalle kilpikonna

Pikku P viihtyy nykyisin varsinkin aamupäivällä pitkiä aikoja itsekseen lattialla leikkien. Vartti tai jopa puoli tuntia saattaa vierähtää tutustuessa leluihin ja lähiympäristöön. Jos lattialla olo yksin alkaa kyllästyttää, niin hän saattaa vielä viihtyä pitkän tovin, jos äiti tulee makoilemaan (ja vaikka ottamaan kuvia) lähistölle.

Alla kuvamateriaalia ilakoinnista Kalle kilpikonnan kanssa. Äidistä oli mukava ihailla tyttärensä keskittynyttä työskentelyä kilpikonnan liikuttamiseksi. Vaikka pinsettiote on vielä hakusessa, niin hauskasti pikkuinen kuitenkin sai narusta hetkeksi sen verran kiinni, että sai kilpikonnaa liikuteltua edestakaisin. Lelussa vaikuttaa olevan monta kiinnostavaa juttua näinkin pienelle, vaikka esimerkiksi palikoiden laittaminen pyörän sisään ei vielä luonnistukaan.

Lasken muuten Pikku P:n aina makuupussin päälle lattialle. Hänen päämääränsä nykyisin on ensin päästä sen päältä pois, jonka jälkeen voi sitten ruveta leikkimään leluilla. Olenkin miettinyt, että jos hänet laittaisi isomman viltin päälle, niin liikkuisikohan hän ensin senkin päältä pois?2 kommenttia:

  1. Hauskannäköinen kilppari-lelu! Ja tuo on kyllä kivaa kun vauva alkaa viihtyä vähän itsekseenkin, ei tarvitse ihan koko ajan olla seurustelu- ja ohjelmatoimistona että toinen pysyy hyvällä tuulella :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!