torstai 3. tammikuuta 2019

Kiitos ja kumarrus!

Siitä on kohta taas puoli vuotta. Edellisestä postauksestani nimittäin. Töihin paluun myötä kirjoittamiseen tarvittavaa aikaa ei ole löytynyt. Töistä kotiin päästyä ei tee enää mieli istahtaa koneen ääreen, vaan touhuta lasten kanssa. Lasten mentyä nukkumaan huomaan unohtuvani sohvalle selailemaan puhelintani tai katsomaan jotain hyvää tai vähemmän hyvää sarjaa. Vaikka kutkuttavia kirjoitusaiheita nousee mieleen töissä tai bussimatkalla, niin kotiin päästyä ne unohtuvat. Toisaalta tarvittava syke kirjoittamisen aloittamiseen on hiipunut. Asiaa pyöriteltyäni tein itselleni uudenvuodenlupauksen ja päätin haudata Ilopiikin. Minun on aika siirtyä syrjään Kaksplussan verkostosta ja antaa tilaa innokkaimmille äitibloggaajille. 

Kirjoittaminen on ollut minulle tapa kasata ajatuksia. Millaisia vauvahankintoja on tarve tehdä tai miten eri vaiheet vauva-arjessa näkyvät. Ja mikä tärkeintä, miten eri tilanteissa kannattaa toimia. Toisaalta on ollut ihana, että olen kirjannut ylös molempien tärkeimpieni vauvavuoden kuulumisia tiuhaan tahtiin. Ne ovat olleet elämässäni ainutlaatuista aikaa. On mahtavaa, että voin elää näitä hetkiä uudelleen kirjoitusteni kautta.

Vauva-arjessa oli tärkeää, että löysin tukea ja samankaltaisia ajatuksia muilta bloggareilta erilaisiin yllättäviin ja haastaviin tilanteisiin. Kiitos kaikille ihanille, että olette avannneet omaa arkeanne ja paljastaneet, ettei kaikki vauvan kanssa ole vain hymyä ja naurunkiljahduksia. Joskus vaan väsyttää ja ei jaksa. Tällöin on pelastus, kun kanssasisar muistuttaa kaupantätien pinaatitlettujenkin olevan ehtaa ruokaa.

Iso kiitos Kaksplussalle kaikesta parin vuoden yhteistyömme aikana. Olen saanut monenlaista tukea, oppia ja iloa tänä aikana. Mahtavilta verkostolaisilta olen saanut hengenheimolaisten tukea sekä päässyt mukaan monenlaisiin kemuihin. Kaksplussan raamit katoavat virallisesti blogini ympäriltä 2.2.

Kiitos kaikki lukijani ja seuraajani näistä vuosista. Kaikki kommenttinne ovat piristäneet päiviäni.

Lopullisesti en maailmankartalta katoa. Minut löytää jatkossa edelleen Instagramista @jenni_rasanen. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan meidän elämäämme sinne<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!