perjantai 23. lokakuuta 2015

Pikku P jokeltaa

Pikku P on varsin puhelias tapaus ja hänellä on yleensä paljon kerrottavaa pitkin päivää. Isälle pitää kertoa hänen tultuaan töistä kaikki päivän kuulumiset. Jutuista päätellen päivän aikana on useimmiten ehtinyt tapahtua vaikka mitä:)

Olen miettinyt, että milloin tämä juttelu muuttuu virallisesti jokellukseksi. Viime viikon lopulla tarinointi alkoi muuttua huomattavasti erilaiseksi. Aikaisemmin tarinoita kerrottiin lähinnä äää-ööö-yyy-äänteillä, mutta nyt jutteluun tuli mukaan ihan erilainen soljuva nuotti.

Tsekkasinkin, että vauva jokeltaa silloin, kun ääntelyssä on mukana vokaalien lisäksi myös konsonantteja. Pikku P:n selvästi suosituin tavu on vau-vau-va (ihanan itsekeskeistä;). Tuntuu myös, että välillä tulee mam-mam-ma ja välillä pa-pa-pa. Tai näin olemme ainakin tyytyväisenä mieheni kanssa päätelleet, pitäähän perheenjäset osata nimetä ensin.

Yllä video pikkuisen taidonnäytteestä. Tässä hän kertoo selvästi, mitkä iskän älppäreistä on parhaita:) Anteeksi kuvan huonosta laadusta. Blogger ei suostunut julkaisemaan videota ennen kuin huononsin laatua aika roimasti. Ehkä videon julkaisun olisi voinut tehdä jotenkin paremmin...Ääni tässä kuitenkin olikin pääpointti:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!