maanantai 31. elokuuta 2015

Missä se Ilopiikki luuraa?

Kesä ja muuttunut arki ovat imaisseet minut täysin omiin kiemuroihinsa, enkä ole löytänyt sopivaa hetkeä bloggaamiseen. Puolustukseksi voin sanoa, että olen päässyt tekemään monia jänniä uusia asioita elokuun aikana. Helteiden alettua en ole myöskään turhia aikoja luuhannut sisätiloissa:)


Palasimme juuri neljänneltä vauvauintikerralta. Voi, kun se on mukavaa! Käymme Siltämäessä Urheiluhallin vauvauinnissa. Hinta on hieman edullisempi, kuin monilla yksityisillä firmoilla. Untiajat ovat maanantaisin aamusta puoleenpäivään. Mieheni tahtoi mukaan vauvauintiin, joten valitsimme aamun ensimmäisen puolituntisen klo 7.45 alkaen. Näin hän ehtii vielä ihan ookoosti töihin.

Onhan se varsin varhainen aika, mutta ihan mukavasti se on mennyt. Pikku P heräilee nykyisin yleensä noin vajaa yhdeksän, joten uima-aamuna pitää kaveri herätellä. Pikkuinen jaksaa kuitenkin hyvin polskia puolituntisen. Ensimmäisellä kerralla lähdimme pois viitisen minuuttia etuajassa. Uinnin jälkeen kyllä pienelle uni maittaa. Tällöin on minulla hyvää aikaa siivoilla tai vaikka päivitää blogia.

Kävimme myös toissaviikolla muskaritunnilla, kun musiikkipedagokiksi opiskeleva piti pari näytetuntia. Pikku P viihtyi sielläkin erinomaisesti. Tunnilla oli noin parikymmentä muuta lasta, jotka kiinnostivat kaveria kummasti. Mukavaa viedä Pikku P ihmisten ilmoille usein, jotta hän oppii, että "hei meitähän on monta". Olemme menossa samalle tunnille tulevana keskiviikkona. Ensi viikosta alkaen alkaa sitten MLL:n muskari tässä lähellä.

Perjantaina pääsemme myös ensimmäiselle vauvatanssi-tunnille. Viikko-ohjelmassa on tarjolla myös tiistaisin ja perjantaisin lähialueen Facebookin äitiverkoston tapaamisia, MLL:n perhekahviloita lähialueilla sekä seurakunnan äiti-vauvakerho. Kalenteri alkaakin täyttyä mukavasti kaikenlaisesta tekemisestä! Todella mukavaa, sillä olin alkuun huolissani, että aikamme käy pitkäksi. Pikku P:n kanssa kun ei vielä hetkeen kannata mennä leikkipuistoon, niin on kivaa, että on kaikkea muuta mukavaa tekemistä. Myös äidille:)2 kommenttia:

 1. Hauskaa ohjelmaa olette keksineet! Ja nimenomaan äidillekin mukavaa kun on jotain tekemistä :)

  Tuosta vauvauinnista olisi muuten ihan mielenkiintoista kuulla tarkemminkin, että miten se pienen vauvan kanssa oikein sujuu ja mitä siellä tehdään. Oman pojan kanssa en jotenkin ole osannut vielä kuvitella sellaista, vaikka uintihaaveita meillä on ollutkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, vauvauinnista olisikin mukava kirjoittaa erillinen postaus. Oikein mukava harrastus pienen kanssa. Rakastan itse uimista, joten meille oli selvää vauvauintiin meno jo raskausaikana;)

   Olen haaveillut, että vauvauintiryhmässämme vierailisi valokuvaaja ja saisimme muutaman vedenalaisen kuvan. Siitä ei ainakaan vielä ole ollut ryhmässä puhetta. Tosin sukellamme ensimmäisen kerran vasta ensi viikolla:) Voisin ottaa omalla kameralla pari tunnelmakuvaa ensi maanantaina, jos se on sallittua. Palailen asiaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!