perjantai 3. heinäkuuta 2015

Pikku P kaksi kuukautta

Pienokaisemme täyttää tänään kaksi kuukautta. Tuntuu, että kaveri on tässä ajassa kasvanut hurjasti. Pienimmat vaatteet on pitänyt siirtää syrjään seuraavan koon tieltä.Pikku P on ollut varsin tarkkaavainen syntymästään asti ja tuntunut ainakin katsovan lähellä olevaa silmiin. Nykyisin tyttö selkeästi hakee tätä. Hän saatttaa viihtyä pitkiä aikoja vain kuunnellen höpötyksiäni, jos katson tytsyä samalla silmiin ja huomioin hänet.

Tytsy oppi hymyilymään pikkuhiljaa vajaa kuukausi sitten. Nykyisin hän väläyttelee valloittavia hymyjään varsinkin aamuisin juuri herättyään. Hän myös kertoilee juttuja hymyjen välissä. Siitä se jokeltelu pikkuhiljaa käynnistyy.

Supernainen!
Tyttö nukkuu ja syö edelleen erinomaisesti. Muutenkin tytön kanssa on varsin helppo pörräillä lähimaastossa. On hän antanut vanhempien syödä pariin otteeseen ravintolassakin kaikessa rauhassa. Pieni sylikihmura kaverista on tosin tullut, mutta pääosin se ei vanhempia haittaa. Joskus tieytysti hidastaa hieman juoksevien asioiden hoitoa.

Iltaisin pikkuinen saattaa olla levoton ja itkuinen, mutta tämä on kaiketi varsin normaalia iltatäpinää. Kaikenkaikkiaan sanoisin, että vauva-arki on lähtenyt pyörimään odottamaani rennommin. Vauva on tuonut oikein toivotun muutoksen arkeen. Tuo uutta sisältöä elämään, kun voi seurata pienokaisen kehitystä ja olla tukena matkalla<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!