sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Nimiäiset

Vietimme tyttäremme nimenantojuhlaa eilen. Pidimme rennot bileet kotonamme. Kutsuttuina oli molempien vanhempien vanhemmat ja sisaret sekä kummit. Näinkin porukkaa kertyi parisenkymmentä, joten hulinaa juhlissa riitti. Joukossa oli myös muutamia lapsia, jotka eloistivat juhlaa omalta osaltaan:)Juhlat onnistuivat mukavasti ja niistä jäi mukava muisto. Pieni juhlakalu esiintyi juhlissa oikein edukseen. Nukkui useimpien vieraiden sylissä tai köllötteli muutenkin sylissä rauhallisesti katsellen juhlavilinää. Ei näyttänyt ottavan tilanteesta suurempaa stressiä.
Laitoimme koristukseksi paperista askarreltuja viirejä kattoon. Lisäksi olohuoneessa oli esillä parissa kohtaa kuvia vauvan alkutaipaleelta. Meillä kävi pari kuvaajaa Täydenkuun kuvista ottamassa kuvia vauvasta hänen ollessaan viikon ikäinen. Nämä mustavalkoiset kuvat onnistuivat loistavasti! Teen tästä vielä erillisen poustauksen:)


Askartelimme juhliin tytsyn nimikirjaimet. Vieraat saivat tehtäväkseen koota näistä kirjaimista tytön nimen. Tilannetta helpottaaksemme olimme päällystäneet nimien alkukirjaimet kultaisella. Nimi sai paljon tyytyväisiän nyökkäyksiä. Tyttäremme on nyt virallisesti Pikku P.


Pikku P sai kolmet kummit, sillä emme osanneet rajata joukkoa pienemmäksi. Valitsimme kummit kavereiden joukosta, sillä omat sisaremme ovat varmasti luonnostaan tärkeä osa pienokaisen elämää. Nyt on tytsyllä paljon tärkeitä ihmisiä lähellä! Askartelimme kaikille haltiakummeille omat todistukset muistoksi lupauksesta.Menu
Parsa & skågen voileipäkakku
Ilmakuivattu kinkku ja vuohenjuusto voileipäkakku
Taboulleh voileipäkakku

Mansikkakakku
Korvapuustit
Keksejä

Tarjolle leivoimme mieheni kanssa suolaista ja makeaa. Linkitin voileipäkakut ohjeisiin, joita käytimme pohjana omissa kakuissamme. Modasimme ohjeita enemmän tai vähemmän riippuen kakusta. Kinkkukakku oli tehty alkuperäisen ohjeen mukaan rullaksi, mutta teimme itse kakusta perinteisen mallisen. Teimme kakkuun myös peston itse, jolloin saimme enemmän aitoja makuja ja vähemmän lisäaineita. Kasviskakusta yhdistelimme kahden eri täytteen aineet ja laitoimme näitä kakun väleihin sen sijaan, että olisimme mössänneet leivät kuten ohjeessa.Saimme myös joukon ihania lahjoja.


Tuore äitikin oli vielä ihan elinvoimaisen näköinen juhlien loppuvaiheessa:)

Ostimme muuten juuri järjestelmäkameran, joten pääsette nauttimaan jatkossa blogissani laadukkaammasta kuvamateriaalista. Juhlakuvia katsoessani ainakin itse olen todella tyytyväinen, että päätimme sijoittaa kameraan. Laadun kyllä huomaa kännykkäkuviin verraten! Nyt saadaan tytsystäkin kauniita kuvia pitkin hänen kasvuaan<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!